Voetbal4u.com

‘Zelfmoord? Nee, PSV is een dappere ploeg’

Arsenal-middenvelder Declan Rice is te spreken over het spel van PSV. Trainer Peter Bosz liet zijn ploeg niet terugzakken maar ‘The Gunners’ bleken een maatje te groot te zijn voor de Eindhovenaren.

“Om eerlijk te zijn: het is een dappere ploeg”, begint Rice voor de camera van RTL 7. “Daar verdienen ze credits voor. Ze zetten heel hoog druk, willen de bal snel terugveroveren en hebben veel energieke spelers. Ze waren dit seizoen nog ongeslagen, dus dat we er drie maken in de eerste helft was echt heel goed.”

Verslaggever Marcel Maijer zegt dat de tactiek van PSV op zelfmoord leek, maar hier wil de Engels international niet aan. “Nee, het lijkt makkelijk als je met 3-0 voorkomt, maar ze hebben ons wel degelijk in de problemen gebracht. Ze speelden onder onze druk uit, de eerste vijf à tien minuten in de eerste helft hebben we echt geleden”, aldus Maijer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *