Voetbal4u.com

‘Ajax-supporters gaan eigen speler uitfluiten’

Voormalig voetballer en huidig analist Ali Boussaboun verwacht dat Feyenoord vanmiddag de Klassieker tegen Ajax zal gaan winnen.

“Ajax wil opbouwen, vanuit hun filosofie. Dat is op dit moment hun achilleshiel. Feyenoord moet de fouten afstraffen”, begint de oud-voetballer bij RTV Rijnmond. “Waar Ajax moeite mee heeft, zijn lopende spelers die door elkaar heen bewegen. De communicatie is niet goed op het veld.”

De voormalig aanvaller ziet juist dat de Rotterdammers het achterin uitstekend op orde hebben. “Het verschil tussen Feyenoord en Ajax, is dat ze een hele betrouwbare verdediging hebben. Ze hebben veruit de beste verdediging van de Eredivisie, allemaal internationals en fantastische spelers. Ze hebben spelers in het elftal waar je op kan bouwen.”

Volgens Boussabon kan het in het voordeel van Feyenoord werken dat de wedstrijd in Amsterdam wordt gespeeld. “Wat je ook gaat krijgen, is dat de fans de eigen spelers gaan uitfluiten. Je hoorde al licht gefluit richting Bergwijn afgelopen donderdag. Helemaal als Feyenoord op bezoek komt en het loopt niet zoals ze willen, gaat dat gebeuren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *