Voetbal4u.com

‘Ajax-miljoenenklapper heeft gebrekkige techniek’

Analist Marciano Vink is gisteren niet vermaakt in het restant van ‘De Klassieker’ tussen Ajax en Feyenoord. Maurice Steijn voerde het plan door om Chuba Akpom als extra spits op te stellen maar dit liep op helemaal niets uit.

“Ik denk dat er echt geen geloof meer was bij die jongens”, zegt de analist bij ESPN. “Het is allemaal te vrijblijvend. Als je ziet hoe Branco van den Boomen zich bij die goal van Santiago Gimeenz omdraait, terwijl hij zich ook voor de bal kan gooien. Het plan van Ajax was sowieso gedoemd om te mislukken.”

Akpom kwam in de lege ArenA direct binnen de lijnen, maar Vink was niet enthousiast. “Voor hem komen zulke wedstrijden te vroeg, hij heeft een gebrekkige techniek. Dat ligt niet alleen aan hem, de rest van Ajax komt ook zwaar tekort. Het lijkt wel alsof ze schouderophalend spelen daar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *