Voetbal4u.com

‘Donyell Malen kan knaltransfer maken naar de Premier League’

Donyell Malen zou in de serieuze belangstelling staan van het Engelse Liverpool. Hier maakt het Duitse medium BILD melding van. Momenteel maakt hij zijn doelpunten voor Borussia Dortmund.

Jürgen Klopp zou in Malen een gewenste toevoeging voor zijn selectie zien. Eerder zou de oefenmeester ook al gecharmeerd zijn geweest van de Oranje-international, die naar verluidt zestien miljoen euro moet kosten. Malen is goed begonnen in de Bundesliga, waardoor de Liverpool-interesse opnieuw is aangewakkerd.

Malen leefde eind vorig seizoen flink op bij BVB. In de laatste negen wedstrijden was hij goed voor zeven goals en drie assists. Ook dit jaar is de oud-PSV-aanvaller in vorm. In vijf wedstrijden maakte hij drie doelpunten. Malen ligt bij Borussia Dortmund nog tot medio 2026 vast.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *