Voetbal4u.com

‘Twee ontevreden zomeraanwinsten confronteren Maurice Steijn’

Ajax-trainer Maurice Steijn heeft deze week bezoek gekregen van de spelers Chuba Akpom én Georges Mikautadze. Beide heren zijn namelijk zeer ontevreden over hun reserverol bij de Amsterdammers. Dit weet commentator Cristian Willaert van ESPN te melden.

“Een klein bommetje: er zijn met Akpom en Mikautadze een paar spelers geweest die deze week hebben nagevraagd wanneer zij een kans krijgen op de spitspositie”, aldus Willaert. “Ze hebben ook aangegeven dat op rechts of op 10 spelen niet zo heel veel zin heeft. Dan kunnen we beter op de bank zitten, zeiden ze. Dus daar heeft Steijn ook weer mee te maken.”

Voor Akpom maakten de Amsterdammers deze zomer liefst 12,3 miljoen euro (exclusief bonussen) over op de rekening van het Engelse Middlesbrough, waar Mikautadze zelfs voor liefst zestien miljoen euro overgenomen werd van het Franse FC Metz. Beide aanvallers lijken in onze hoofdstad echter genoegen te moeten nemen met een plekje achter Brian Brobbey in de pikorde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *