Voetbal4u.com

‘Voormalig Ajacied is nu nog de helft van het geld waard’

Analist Johan Derksen ziet dat Manchester United flink in de knel zit over de situatie rondom Antony. Er loopt namelijk een onderzoek naar hem vanwege vermeend huiselijk geweld.

“Het probleem met Antony en zijn situatie omtrent huiselijk geweld is: dat is makkelijk te bewijzen. Een club heeft daar een probleem mee voor de uitstraling, want fans stellen niet op prijs. De sponsor kan het heel vervelend vinden dat een vent met huiselijk geweld bij de club zit. En Manchester United is de lul, want hij is nu de helft van het geld waard”, vertelt hij bij Vandaag Inside.

René van der Gijp begrijpt weinig van de ‘cancelcultuur’. Wilfred Genee stipt aan dat hun programma door domme uitspraken ook bijna van de buis was, refererend naar het kaarsverhaal van Johan Derksen. “Dat was ook geen handige zet. Dat was niet echt een handig verhaal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *