Voetbal4u.com

‘Die Ajax-speler weet mijn god niet wat hij aan het doen is’

Marciano Vink en Mario Been zijn erg kritisch op Ajax-mandekker Josip Sutalo. Ook gisteren tegen RKC Waalwijk maakte hij een zeer povere indruk en dat is ook de analisten opgevallen.

Been ziet positief met Brian Brobbey en Carlos Forbs twee lichtpuntjes bij Ajax. “Maar verdedigend, dat kan allemaal wel beter. Sutalo valt me enorm tegen aan de bal. Dat is heel matig voor een Kroatisch international.” Vink sluit zich aan bij de woorden van Been. “Als de trainer (Maurice Steijn, red.) vooraf aangeeft dat hij zoekende is naar zijn ideale centrum, dan mag hij proberen Sutalo eruit te halen.”

“De angst en twijfel om mensen in te spelen…”, vult Been aan. “Dit is een Kroatisch international die heel veel geld heeft gekost en niet simpel een bal kan inspelen. Vrije ballen… Laat ik hem maar aan RKC geven”, kraakt de voormalig trainer Sutalo. “Hij heeft totaal geen idee waar hij staat. Hij weet mijn god niet wat hij aan het doen is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *