Voetbal4u.com

‘Als ik Feyenoord was zou ik nu al een lijntje uitgooien’

Willem van Hanegem is onder de indruk van Feyenoord-speler Yankuba Minteh. Ook acht hij ze midweeks in de Champions League niet kansloos tegen het Spaanse Atletico Madrid.

Feyenoord is niet kansloos tegen Atlético Madrid, maar dat is niet omdat die gasten een slechte ploeg zouden hebben. Ze wonnen vorige week nog ‘even’ van Real Madrid. Maar Feyenoord voetbalt momenteel makkelijk’, schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

‘Een goed resultaat boeken in Madrid zou wel een topprestatie betekenen’, vervolgt de ras-Feyenoorder, die in het bijzonder benieuwd is naar Minteh. ‘Van hem geniet ik al een paar wedstrijden. Die gozer loopt zich de zenuwen en is met zijn snelheid enorm gevaarlijk. Als ik Feyenoord was, zou ik nu al een visje uitgooien of hij nog een jaar te huren is van Newcastle United.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *