Voetbal4u.com

Peter Bosz: ‘Die jongens zitten nog steeds op voetbal’

PSV speelt vanavond in de Champions League tegen het Spaanse Sevilla. En trainer Peter Bosz verwacht dat het een zwaar duel zal gaan worden.

“We moeten het in alle geledingen beter doen dan tegen Arsenal”, tekent Voetbal International op uit de mond van de coach. “Ik vond ons toen in balbezit goed spelen, maar we kwamen niet tot echte kansen. Vooral verdedigend moet het beter.”

“We spelen morgen thuis en dan moet je winnen in de Champions League”, beseft Bosz. “Hoe de verhoudingen tussen Sevilla en ons zijn, gaan we zien. Ik heb ze tegen Barcelona gezien en toen maakten ze indruk. Het was niet alleen tegenhouden, ze voetbalden erg goed en zetten hoog druk. Ze verloren weliswaar de eerste drie competitiewedstrijden van dit seizoen, maar die jongens zitten nog steeds op voetbal.”

De trainer sprak ook met Luuk de Jong over de aanpak van Sevilla. De spits speelde namelijk een aantal seizoenen bij die club. “Natuurlijk heb ik het daar even met Luuk over gehad. Maar het is nu nog lastig om te voorspellen hoe ze gaan spelen omdat ze, net als wij, meer dan elf goede spelers hebben. Hun kracht ligt vooral in ervaring: kijk maar naar de leeftijden. Ze hebben ook een heel vaardige, veelzijdige ploeg en voorin staan snelle jongens”, besluit Bosz.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *