Voetbal4u.com

‘Ruud van Nistelrooy afgetroefd door Fillipo Inzaghi’

Fillipo Inzaghi is de nieuwe trainer van de Italiaanse laagvlieger Salernitana. Hij troeft hiermee Ruud van Nistelrooy af die ook in beeld was voor deze functie.

Die zette dinsdag Paulo Sousa op straat, en kon direct op zoek naar een nieuwe trainer. De nummer negentien van de Serie A, dat nog niet wist te winnen in de eerste acht speelrondes, kwam uit bij Inzaghi. Volgens journalist en Serie A-kenner Wesley Victor Mak maakte ook Van Nistelrooij kans op de job. Dat liet hij weten op X. Of er ook daadwerkelijk gesprekken hebben plaatsgevonden tussen de Brabander en de club, is onbekend.

Van Nistelrooij zit sinds eind mei zonder club na zijn vertrek bij PSV. De oud-international stapte onverwachts – een duel voor het einde van de Eredivisie – op bij de Eindhovenaren wegens een gebrek aan vertrouwen. Sindsdien is hij geregeld gelinkt aan clubs, maar van een akkoord kwam het steeds niet.

Hij wordt in ieder geval niet de nieuwe coach van Salernitana, de Serie A-club maakte dinsdag aan het eind van de middag bekend dat Inzaghi die rol gaat invullen. Afgelopen zomer kwam er een einde aan de samenwerking tussen de voormalig goaltjesdief en Reggina, toen hij de laagvlieger niet op het hoogste niveau kon houden. Eerder was hij de eindverantwoordelijke bij AC Milan, Venezia, Bologna, Benevento en Brescia.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *