Voetbal4u.com

Vraagtekens bij Feyenoorder: ‘Denkt dat de bondscoach daar ook klaar mee is’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Volgens voormalig voetbaltrainer en huidig analist Robert Maaskant zal Bart Verbruggen de komende jaren onder de lat staan bij het Nederlands elftal. Hij vindt Feyenoord-doelman namelijk te blessuregevoelig en denkt dat Verbruggen ook snel naam zal gaan maken in de Engelse Premier League.

“Ik denk dat Bart Verbruggen de komende tien jaar de keeper van het Nederlands elftal is. Bijlow is nooit fit. Ik denk dat een bondscoach daar ook een keer klaar mee is”, laat Maaskant optekenen. “Bijlow is al zo veel geblesseerd geweest. Ik weet wel, ik mag dit niet zeggen in Rotterdam.”

Maaskant krijgt hierop de vraag of een fitte Bijlow niet opgesteld dient te worden bij het Nederlands elftal, maar daar heeft de analist zo zijn vraagtekens bij. “Nou, dat vraag ik mij af. Ik denk dat een jongen die 21 is en in de Premier League speelt heel snel heel veel beter wordt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *