Voetbal4u.com

‘Peter Bosz zet vanavond man in vorm op de bank’

PSV gaat vanavond in de Champions League op bezoek bij het Franse Lens. En het Algemeen Dagblad verwacht dat trainer Peter Bosz voor dit duel een aantal wijzigingen zal gaan doorvoeren ten opzichte van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Sergiño Dest neemt de plek in van Patrick van Aanholt, die naar de bank verhuist. Tegen Fortuna koos Bosz bewust nog voor Van Aanholt, daar Dest met een lichte jetlag kampte. Verrassender is dat Bosz Guus Til lijkt te slachtofferen. De krant verwacht Malik Tillman in de basis tegen de Fransen. Noa Lang en Armel Bella-Kotchap vanwege een blessure.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, LozanoLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *