Voetbal4u.com

‘Joel Veltman tipt Ajax voor return in de ArenA’

Joel Veltman speelde gisterenavond met Brighton tegen zijn oude cluppie Ajax. Hij wist de Amsterdammers met 2-0 aan de kant te zetten.

“In de eerste helft zakten zij in en wilden ze ons het voetballen onmogelijk maken. Ik moet zeggen dat ze dat goed deden, want we hadden de bal wel, maar we creëerden niet echt wat. Eén moment was genoeg om de wedstrijd open te breken. Zulke ballen kunnen wij spelen en dat wil de trainer ook. Je moet ook altijd klaar zijn om de bal te ontvangen en elkaar te helpen.”

Na afloop van het duel sprak Veltman met Kenneth Taylor. “Ik heb hem even gesproken, maar de spelers van Ajax gingen naar hun fans en wij maakten ons eigen rondje. Je voelde wel een beetje dat het vertrouwen mist bij Ajax, maar ik zei ook: als jullie in de eerste helft een paar keer durfden te voetballen van het middenveld, dan hadden jullie ons pijn kunnen doen. Het heeft gewoon te maken met vertrouwen. Als ze een keer winnen, komen ze er wel weer bovenop”, aldus Veltman.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *