Voetbal4u.com

‘Steven Berghuis kan overstap maken naar grootmacht’

Het zou goed kunnen dat Steven Berghuis bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Ajax. Een overstap naar de Turkse Super Lig lonkt namelijk voor de middenvelder van de Amsterdammers.

Hazal Palavar claimt op X dat Besiktas warme belangstelling koestert voor Berghuis. De 31-jarige Ajacied zou in beeld zijn om de nummer 10-positie te versterken bij de Turkse topclub. Hij zou na Dusan Tadic (Fenerbahçe) de tweede speler kunnen worden die Ajax dit seizoen inruilt voor een Süper Lig-formatie.

Berghuis maakte in de zomer van 2021 de overstap van Feyenoord naar Ajax. In zijn eerste seizoen won hij meteen de landstitel met de Amsterdammers, maar nadien kwam de klad in de prestaties. Recentelijk werd zijn toekomst zelfs ter discussie gesteld, omdat trainer Maurice Steijn vlak voor zijn ontslag van hem af gewild zou hebben.2 Comments

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *