Voetbal4u.com

De Kromme maakt gehakt van Ajacieden: ‘Wat een zielige mensen’

Voormalig topvoetballer Willem van Hanegem zag Ajax gisteren met 2-0 winnen van FC Volendam. Hij is nou niet bepaald onder de indruk van de Amsterdammers, en is verbaasd hoeveel aandacht de overwinning krijgt.

‘De Kromme’ is dus verbaasd over alle positieve geluiden die klonken na de zege van Ajax op FC Volendam. “Wat een zielige mensen zijn dat”, vertelt Van Hanegem in de Willem & Wessel Podcast van het Algemeen Dagblad. “Telkens dat rare gezanik van die mensen. Ze hebben toch nog nooit met 10-0 of 15-0 van FC Volendam gewonnen? En je kan er af en toe eens punten tegen verspelen.”

“Maar hoor je weer van ‘ze hebben het weer een beetje… Daarvoor was het ook niet zó slecht. Het is niet zo dat we nu opeens moeten denken van ‘goh, daar is Ajax weer’. Dat meen ik echt, ik vind het zo’n stom geklets. En als je die mensen allemaal hoort… Iedereen hoor je opeens weer over Ajax… Beginnen we weer… Dat is gewoon wat de splitsing heeft gebracht tussen Ajax en Feyenoord. Die overdreven bewieroking. Doe gewoon normaal”, aldus Van Hanegem.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *