Voetbal4u.com

‘Mohammed Kudus is in werkelijkheid vijf jaar ouder’

Sportjournalist Valentijn Driessen is met een opvallend nieuwtje naar buiten gekomen. Hij claimt namelijk dat Mohammed Kudus geen 23 jaar is maar vijf jaar ouder. In het verleden zou hij van naam zijn veranderd en tevens van leeftijd.

In de podcast Kick-Off van De Telegraaf wordt de start van Kudus bij zijn nieuwe club West Ham United besproken. Hij heeft geen vaste basisplaats, maar maakte woensdag als basisklant wel een fraai doelpunt tegen Arsenal in de gewonnen EFL Cup-wedstrijd (3-1). Het leverde de ex-Ajacied de nodige complimenten op in de Engelse pers, maar Driessen is nog niet overtuigd.

“Kudus zit meestal op de bank en mag dan meedoen in de League Cup. Ik kreeg van de week te horen dat hij heel veel moeite heeft om aan te haken bij het hele hoge tempo van West Ham”, aldus de journalist.

Driessen zet vervolgens vraagtekens bij de officiële leeftijd van de Ghanees international. “Hij is ooit van naam veranderd en toen bleek hij ineens vijf jaar jonger. Dus ja, misschien klopt zijn leeftijd wel niet. Dat is een hardnekkig gerucht. Misschien is dat wel de reden dat hij moeite heeft om aan te haken bij West Ham.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *