Voetbal4u.com

‘Ajax-recordverkoop is grootste miskoop van de club ooit’

In de zomer van 2022 maakte Antony de overstap van Ajax naar Manchester United. Er werd maar liefst een transfersom van honderd miljoen euro voor hem neergeteld. Dit seizoen was de Braziliaan bij nog bij geen één treffer van de club betrokken.

Manchester Evening News is zeer kritisch op de Braziliaan. “Antony was zijn gebruikelijke frivole zelf en United-fans waren hoorbaar ontevreden toen hij om zijn rechterbeen heen draaide om een voorzet met links te geven. Met een investering van honderd miljoen euro is Antony een groeiende kanshebber voor de grootste miskoop van de club ooit”, klinkt het.

De oud-trainer van Ajax wordt geadviseerd zijn ‘favorietje’ zo snel mogelijk te slachtofferen. “Ten Hag wil spelen met betrouwbare, consistente spelers die rendement hebben. Als hij zijn eigen spel wil spelen, moet hij zijn favoriete Antony vervangen voor Pellistri.” De Uruguayaan gaf zaterdag de assist bij de winnende treffer van Bruno Fernandes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *