Voetbal4u.com

‘Daarom denk ik dat Ajax nog kans maakt op de derde plaats’

Sportjournalist Valentijn Driessen denkt dat Ajax dit seizoen nog alle kans maakt op de derde plek op de ranglijst. De Amsterdammers wisten gisteren met 4-1 te winnen tegen SC Heerenveen en wisten een paar dagen eerder al FC Volendam te verslaan. AZ speelde daarentegen gelijk tegen Excelsior en FC Twente deed dat ook tegen FC Utrecht.

“Ik begrijp niet dat AZ hier niet overheen kan walsen. AZ was vrij, Excelsior moest wel spelen in de eerste ronden van de beker. Ook FC Utrecht moest spelen en FC Twente liet ook punten liggen”, vertelt Driessen in gesprek met De Telegraaf.

Volgens Driessen zijn beide ploegen niet constant genoeg. “Daarom denk ik dat Ajax nog kans maakt op de derde plaats. Als ze zich kunnen versterken en stabieler kunnen worden voor na de winterstop, dan gaan AZ en FC Twente het moeilijk krijgen. Je ziet dat deze ploegen het niet gewend zijn te presteren. Dit zijn hele lelijke uitglijders bij Excelsior en FC Utrecht.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *