Voetbal4u.com

‘Flinke tegenvaller voor Ajax in aanloop naar Brighton-thuis’

Ajax-middenvelder Branco van den Boomen heeft een blessure opgelopen. Hij zal het Europa League-duel tegen Brighton dan ook aan zich voorbij moeten laten gaan.

De Ajax-aanwinst kon onder Maurice Steijn niet altijd op een basisplaats rekenen, maar mocht in de eerste twee duels onder Van ‘t Schip wel aan de aftrap beginnen. De middenvelder speelde zowel de wedstrijden tegen FC Volendam en SC Heerenveen volledig uit. De oefenmeester zal nu andere keuzes maken, waarbij Silvano Vos en Benjamin Tahirovic als mogelijke vervangers gelden.

Ook is het nog onzeker of Van Den Boomen mee kan doen in de wedstrijd tegen promovendus Almere City. De middenvelder is de enige speler die nieuw is in de ziekenboeg van Ajax. Borna Sosa, Devyne Rensch en Carlos Forbs keerden zondag weer terug als invallers bij Ajax en zitten ook voor aankomende donderdag bij de wedstrijdselectie.

Wil Ajax nog kans maken om door te gaan, dan is een overwinning noodzakelijk. De Amsterdammers hebben twee punten uit drie duels, terwijl Brighton op vier staat. Op dat aantal staat ook AEK Athene, terwijl Olimpique Marseille aan kop gaat met vijf punten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *