Voetbal4u.com

‘Twente-speler wees in de zomer transfer naar Feyenoord af’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Mees Hilgers heeft in de zomer een aanbieding van Feyenoord afgeslagen. Hij verkoos een langer verblijf bij FC Twente boven een vertrek naar de landskampioen. Dit heeft de 22-jarige mandekker zelf laten weten tegenover ESPN.

“Er waren wat vraagtekens of ik zou blijven, ook bij mezelf. Of Feyenoord daar voor zorgde? Ja, onder andere”, erkent Hilgers. Inmiddels is hij een aantal maanden verder en kan hij tevreden terugkijken. “We zijn alleen maar beter geworden, dus ik ben blij ik bij Twente speel.”

De samenwerking met de nieuwe staf onder leiding van trainer Joseph Oosting bevalt Hilgers uitstekend. “Ik wil het uiterste uit dit seizoen halen. Dat is het beste voor mijn ontwikkeling. Met de extra trainingen die we hebben zijn we ermee bezig.”

Hilgers vormt bij Twente een centraal duo met aanvoerder Robin Pröpper. In juli van dit jaar zette hij zijn krabbel onder een nieuw contract tot medio 2026. De verdediger werd ook gevolgd door Ajax en PSV en meerdere clubs uit het buitenland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *