Voetbal4u.com

Zomeraanwinst: ‘Dan gaat het veel beter worden met dit Ajax’

Zomeraanwinst Josip Sutalo hoopt dat Ajax snel weer de weg naar boven zal vinden. De Amsterdammers beleven momenteel een bizar slechte seizoenstart.

“Natuurlijk weet ik dat Ajax kampioen moet worden, of op zijn minst in de bovenste regionen van de ranglijst moet staan. Maar iedereen weet dat we veel nieuwe, jonge spelers erbij hebben gekregen in de zomer. In het begin is het dan lastig om aan elkaar te wennen, dat kost tijd”, begint Sutalo bij Voetbal International.

“Maar ik weet zeker dat we onszelf hieruit gaan slepen. Er is veel negativiteit geweest rond de club, maar nu we eenmaal die eerste overwinningen te pakken hebben en wat meer zelfvertrouwen hebben getankt, gaat het veel beter worden”, vervolgt Sutalo, die zelf ook beter wil spelen. “Natuurlijk: ik kan niet zeggen dat het goed was. Maar ik kan ook niet zeggen dat het nou héél slecht was, wat ik ook gelezen heb.”

Sutalo hoopt zich in de komende wedstrijden te gaan laten zien. “Het hele team heeft er tot nu toe niet goed uitgezien en dan is het ook lastig om als individu uit te blinken. Het zelfvertrouwen is ook wat afgenomen door de slechte resultaten, maar zoals ik al zei: ik ben ervan overtuigd dat we het tij gaan keren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *