Voetbal4u.com

Bonje met de bondscoach: ‘Sneijder en ik hadden ruzie met hem’

Voormalig voetballer en huidig analist Rafael van der Vaart vindt de reacties die Ronald Koeman kreeg na zijn kritiek op Brian Brobbey nogal overdreven. In het programma ‘Rondo’ had de bondscoach nogal wat kritiek op de afwerkkwaliteiten van de Ajax-spits.

De openlijke kritiek van Koeman werd niet door iedereen als even verstandig gezien. “Maar los daarvan moet je als speler nooit te lang blijven hangen in een discussie”, stelt Van der Vaart in de Telegraaf. Hij herinnert dat hij zelf ook weleens tegenover de oefenmeester stond. “We hebben zelfs ruzie gehad. Wesley ook, die stak zelfs zijn middelvinger een keer op. Maar je bent prof en je gaat weer door.”

Van der Vaart meent dat de kritiek op Brobbey niet helemaal terecht is. “Het enige probleem voor Brobbey is dat hij in een vreselijk elftal speelt”, stelt de oud-prof. “Ajax heeft een heel goede spits aan hem. Het zit niet mee met scoren, maar afronden kun je trainen. Het is nooit te laat. Hij speelt verder geweldig en moet alleen rustig worden voor de goal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *