Voetbal4u.com

BREKEND: ISR schorst Marc Overmars officieel voor een jaar

Het Instituut Sportrechtspraak heeft Marc Overmars officieel voor een jaar geschorst vanwege zijn grensoverschrijdende gedrag in zijn tijd bij Ajax. Hij mag dus voor de duur van twaalf maanden geen functie bekleden bij de KNVB of een partij die er aan verbonden is.

Momenteel is hij technisch directeur bij het Belgische Royal Antwerp. Zijn werkzaamheden voor die club komen niet in gevaar. Er komt ook nog een jaar voorwaardelijk bovenop, met een proeftijd van twee jaar.

In zijn tijd als directeur in Amsterdam heeft Overmars zich volgens het ISR niet gehouden aan de regel dat hij ‘zich onthoudt van seksuele intimiteiten via welke communicatiemiddelen dan ook’. Daarmee overtrad hij het reglement Seksuele Intimidatie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *