Voetbal4u.com

Feyenoord-sterkhouder loopt blessure op bij Oranje

Lutsharel Geertruida heeft een blessure opgelopen bij het Nederlands elftal. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Jordan Teze zou zijn opgeroepen als zijn vervanger. Over de ernst van de kwetsuur is nog niets bekend.

Geertruida zal terugkeren naar Feyenoord, waar de medische staf vast zal stellen wat er precies mankeert. Voor Feyenoord is het te hopen dat de schade meevalt. Bart Nieuwkoop is het alternatief op rechtsback. Nieuwkoop is net hersteld van een hoofdblessure die hij opliep tegen Lazio, hij maakte woensdag wel minuten in het oefenduel met Go Ahead Eagles (2-1).

UPDATE: Lutsharel Geertruida is helemaal niet degene die is vertrokken bij Oranje. Jordan Teze neemt de plaats van in Jeremie Frimpong. Word vervolgd……Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *