Voetbal4u.com

‘Tien dagen lang zaten we achter een absolute topspeler aan’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Paolo Maldini heeft laten weten dat hij in zijn tijd als technisch directeur van AC Milan geprobeerd heeft om Lionel Messi naar de Serie A te halen. Alleen wist de club hier niet in te slagen. Hier maakte hij melding van via het medium Poretcast.

De Argentijn speelde vrijwel zijn gehele voetballeven in Barcelona. In de zomer van 2000 maakte hij de overstap vanuit Argentinië, waarna hij in 2005 in de hoofdmacht kwam te spelen. De aanvaller was direct een van de beste spelers van zijn team en zette in zijn loopbaan vele bijzondere statistieken neer.

Barcelona raakte in 2021 echter in financiële problemen en moest Messi laten gaan. De voetballer verliet de club met tranen in zijn ogen en transfereerde vervolgens naar Paris Saint-Germain. Een overstap naar AC Milan was volgens Maldini eveneens mogelijk geweest, maar het binnenhalen van de topvoetballer bleek een onhaalbare zaak te zijn.

“Tien dagen lang probeerden we Messi naar Milaan te halen, maar toen beseften we dat het onmogelijk was”, zo vertelt de voormalig bestuurder. “Het is nu te laat, maar een speler als Messi is een spektakel waar iedereen getuige van kan zijn. Toen ik las dat hij misschien zelfs naar Internazionale zou gaan, werd ik bang.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *