Voetbal4u.com

‘Oranje-international hoort bij de allerbeste’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Xavi Simons maakt dit seizoen grote indruk bij het Duitse RB Leipzig. In een korte tijd heeft de huurling van Paris Saint-Germain zich opgewerkt tot één van de sleutelspelers bij zijn nieuwe ploeg. En dat is ook de mening van het Duitse medium Kicker. Ze plaatsen hem namelijk in het rijtje van beste Bundesliga-aanwinsten van dit seizoen.

Het medium heeft een overzicht gemaakt van de aanwinsten van de Bundesliga dit seizoen en beoordeelt deze met een rapportcijfer. Kicker deelde daarbij maar liefst vijftien keer het hoogste cijfer uit, waaronder dus ook aan Simons. Ook zijn teamgenoot Loïs Openda, in het verleden nog spelend voor Vitesse, kreeg een 10. De aanvaller scoorde al negen keer dit seizoen en gaf ook nog eens twee assists. Simons was dit seizoen goed voor vier doelpunten en zeven assists.

Naast Simons en Openda kregen ook Harry Kane (Bayern München), Robin Koch, Hugo Larsson, Omar Marmoush, Willian Pacho, Ellyes Skhiri (Eintracht Frankfurt), Victor Boniface, Álex Grimaldo, Jonas Hofmann, Granit Xhaka (Bayer Leverkusen), Serhou Guirassy, Alexander Nübel (VfB Stuttgart) en Fabian Nürnberger (SV Darmstadt) het hoogste cijfer.

Ook waren er hoge scores voor een aantal voormalig Eredivisie-spelers. Matús Bero (VfL Bochum) werd beoordeeld met een 9, terwijl Wout Weghorst (TSG Hoffenheim) een 8. Lagere scores waren er weggelegd voor Václav Cerny (VfL Wolfsburg, 6), Maximilian Wittek (VfL Bochum, 5) en Sepp van den Berg (FSV Mainz, 5).Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *