Voetbal4u.com

‘Ajax-recidivist neemt de slachtofferrol aan’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Analist Johan Derksen heeft zich zitten ergeren aan de uitspraken van Ajax-speler Steven Berghuis. Hij reageerde op de kritiek die er op hem was na zijn rode kaart tegen Olympique Marseille. Hij stelde dat deze afkomstig zijn van mensen met dubbele agenda’s en hem persoonlijk helemaal niet kennen.

Derksen vertelde maandagavond bij Vandaag Inside dat Berghuis zich een ‘slachtofferrol’ heeft aangemeten. “Maar die voetballers moet eens uitgelegd worden wat journalistiek inhoudt. Hij zegt bijvoorbeeld: Die mensen kennen me niet.’ Ja, daardoor kunnen ze objectief oordelen. Als je iemand heel goed leert kennen, verdwijnt elke objectiviteit.” Volgens De Snor is dat alleen maar beter. “Het is heel goed dat mensen die recensies schrijven weinig contact hebben met voetballers. Anders heb je voor de één een zwak en voor de ander wat minder.”

Columnist Özcan Akyol vond dat Berghuis te weinig empathie toonde met Joaquin Correa. “Wat ik onbeschoft vond – en dat is nog een eufemisme – die jongen van Marseille was echt geblesseerd, en dan houd je vol dat jij het niet zo hebt beleefd. Het was volgens Berghuis niet eens geel. Als je hem zo geblesseerd ziet, hoe kun je dan volhouden dat je geen overtreding hebt gemaakt? Dan mankeert er iets aan je hoofd.” Volgens Akyol kan Berghuis maar even beter geen interviews meer geven. “Ik denk dat de perschef van Ajax even moet zeggen: Jongen, ga jij maar even niet naar die interviews, je zegt alleen maar domme dingen.”

Volgens Derksen is Berghuis een ‘recidivist’. “Dit heeft hij twee keer per seizoen, zoiets geks. Dan slaat hij op tilt. Ik zie ook aan zijn hoofd dat hij het vreselijk vindt dat hij nu met wat mindere voetballers speelt. Hij zit soms met z’n hoofd te schudden over het niveau.”

Monument Valley NIEUW SEIZOEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! (ECHT WAAR!)


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *