Voetbal4u.com

‘Feyenoord krijgt concurrentie van Zenit en Juventus’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

In de strijd om de Servische spits Jovan Mijatovic heeft Feyenoord concurrentie gekregen van Zenit St. Petersburg en Juventus. Hier maakt het Spaanse medium MARCA melding van.

Volgens de Spaanse sportkrant zouden Feyenoord, Zenit en Juventus al scouts hebben gestuurd om de aanvaller te bekijken. Toch lijken de Rotterdammers een voordeel te hebben op in ieder geval Zenit. Mijatovic zou zelf niet naar Rusland willen en hij ziet een stap naar de Rotterdammers in ieder geval wel zitten. De achttienjarige Serviër is multifunctioneel inzetbaar en kan als spits en als buitenspeler uit de voeten.

Onlangs maakte Mijatovic ook al indruk in de Champions League tegen Manchester City. Scoren deed hij niet en dus aast de Serviër op meer. “Op mijn achttiende heb ik al tegen de beste ploeg uit Europa gespeeld en tegen spelers die ik tot nu toe alleen maar op televisie zag. Ik ben tevreden met mijn succes, maar ik zal hier niet stoppen. City bood goede tegenstand en ik heb laten zien dat ik het aankan. Ze zullen niet veel van me verwacht hebben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *