Voetbal4u.com

Scherpschutter: ‘Hij heeft me echt laten houden van Feyenoord’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Santiago Gimenez mag zich inmiddels één van de sleutelspelers noemen van Feyenoord. De Mexicaanse scherpschutter werd in de zomer van 2022 binnengehaald als twee man achter Cyriel Dessers. In een gesprek met Voetbal International blikt hij terug op het afgelopen kalenderjaar.

Hij schrijft zijn daden op het veld niet toe aan zichzelf. De spits is gelovig en volgens hem krijgt hij zijn talent en doelpunten van God. “Hij heeft me laten houden van Feyenoord, want dat dóé ik”, aldus Gimenez. Die vindt dat de supporters van Feyenoord een scorende spits verdienen. Het elftal zelf heeft vooral moeite gehad met het gemis van Orkun Kökçü zegt de aanvaller. Zowel op als naast het veld een grote aanjager en een winnaar.

Gimenez is erg dankbaar voor zijn tijd bij Feyenoord en hoe de fans hem opvangen. “Ik ben pas anderhalf jaar in Nederland, maar de fans geven me het gevoel of ik hier uit de jeugd kom”, zegt de spits die vooral geraakt wordt op de momenten dat het even niet loopt. “Dan hoor ik nog steeds: Santiiiiiii-agoooo. Het voelt bijna dat ik zo veel scoor omdat zíj zó veel vertrouwen in me hebben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *