Voetbal4u.com

‘AC Milan wil uitpakken met komst van Haagse mandekker’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Met zijn goede spel bij het Zwitserse FC Basel heeft mandekker Finn van Breemen zich in de belangstelling gespeeld van AC Milan. Hier maakt de Italiaanse krant Corriere dello Sport melding van. Eerder dit jaar kwam hij over van ADO Den Haag.

‘Ruimte voor groei in de ontwikkeling, gunstig prijskaartje en potentie’ zijn de termen die het Italiaanse medium gebruikt om de twintigjarige Van Breemen te beschrijven. De centrale verdediger speelde dit seizoen al negentien wedstrijden in alle competities voor Basel en maakte in september van dit jaar zijn debuut bij Jong Oranje. Dat is ook AC Milan dus niet ontgaan, als we de geruchten mogen geloven.

Corriere dello Sport is zo overtuigd van de Milanese interesse, dat de krant Van Breemen uitgebreid analyseert. ‘Hij is een regisseur in de achterhoede, sterk met het hoofd en sterk op aanvallend gebied. Hij bouwt op, geeft leiding aan de defense en kan ook nog vrije trappen nemen. Van Breemen is een steunpilaar bij Jong Oranje en heeft twee bekende leermeesters gehad bij ADO: Dirk Kuijt en Dick Advocaat.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *