Voetbal4u.com

‘United wil voormalig topkandidaat van Ajax halen’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Julian Ward is in beeld om de nieuwe sportief directeur te worden van Manchester United. Hier maakt het Engelse medium ‘The Telegraph’ melding van.

Sir Jim Ratcliffe is sinds zondag officieel in het bezit van 25 procent van de aandelen. De Engelsman is voornemens om het technische beleid van Manchester United te hervormen. Er is een nieuwe sportief directeur op komst en daarvoor is Ward een belangrijke kandidaat.

Eerder dit jaar werd Ward nog gezien als topkandidaat om technisch directeur te worden van Ajax. Uiteindelijk kwamen beide partijen niet tot een akkoord, waarna Sven Mislintat werd aangesteld. De Duitser werd na een veelbesproken transferzomer alweer op non-actief gezet.

Ward mag nu dus dromen van een aanstelling als directeur van Manchester United, dat slechts achtste staat in de Premier League. Eerder was hij werkzaam voor aartsrivaal Liverpool.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *