Voetbal4u.com

‘PSV-sleutelspeler komt met uitstekend nieuws naar buiten’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Goed nieuws voor PSV. Sterspeler Johan Bakayoko is namelijk niet van plan om snel te vertrekken uit Eindhoven. De vleugelaanvaller voelt zich uitstekend op zijn plek, en peinst dan ook niet over een winters vertrek.

Dat laat zijn management weten tegenover het Eindhovens Dagblad. Momenteel staat alles in het teken om kampioen te worden en verder proberen te komen in de Champions League, zo heeft zijn zaakwaarnemer laten weten.

Vorige maand gaf Bakayoko zelf ook al aan dat hij sowieso niet zal vertrekken deze maand en hij ook niet uit sluit dat hij ook volgend seizoen nog voor PSV speelt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *