Voetbal4u.com

‘PSV wil winterse zaken doen met Erik ten Hag’

PSV is voornemens om deze winter zaken te doen met Manchester United. Volgens ‘The Daily Mail’ hebben ze namelijk interesse in de 22-jarige Facundo Pellistri .

Hij werd afgelopen zomer nog werd gelinkt aan FC Twente, komt bij Manchester United weinig aan spelen toe. De club van manager Erik ten Hag overweegt de Uruguayaanse aanvaller om die reden voor de rest van het seizoen te verhuren. Zijn huidige contract loopt nog anderhalf jaar door op Old Trafford.

De Britse tabloidkrant schrijft dat er verschillende clubs in de race zijn voor Pellistri. PSV is één van de mogelijkheden, maar ook het Spaanse Villarreal en het Braziliaanse Flamengo hebben de getalenteerde United-aanvaller in het vizer als potentiële aanwinst.

Pellistri speelde dit seizoen maar 363 minuten in alle competities, verdeeld over dertien wedstrijden. Het is overigens niet duidelijk of PSV een serieuze kandidaat is. Trainer Peter Bosz liet al weten dat versterking wat hem betreft niet noodzakelijk is en daarnaast zijn de vleugelposities al uitstekend bezet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *