Voetbal4u.com

Marcel Brands: ‘Daar moet ook echt alles voor wijken’

PSV-directeur Marcel Brands heeft zijn blik gegeven op 2024. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen in het nieuwe kalenderjaar. En dat is namelijk kampioen van Nederland worden.

Het is voor de Eindhovenaren alweer een tijdje geleden dat de Schaal naar het Philips Stadion kwam. “Vooruitblikkend op 2024 kan ik zeggen dat we heel erg snakken naar de 25ste landstitel”, vertelt Brands bij PSV TV. “Wij allemaal. Dat is echt doel nummer één en ik denk dat daar ook alles voor moet wijken. Dat is echt hét ultieme doel.”

Daarnaast kijkt Brands uit naar de onderlinge ontmoeting met Borussia Dortmund. “En natuurlijk die Champions League. We hebben mooi geloot, tegen Borussia Dortmund. We gaan straks met 4.000 mensen naar Dortmund en dan natuurlijk de prachtige avond hier, in ons Philips Stadion”, aldus Brands.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *