Voetbal4u.com

‘Van ‘t Schip deze zomer vervangen voor verrassende naam’

John van ‘t Schip is momenteel interim-trainer van Ajax. Maar het zou zomaar kunnen dat Frank de Boer deze zomer het stokje van hem overneemt. Volgens clubwatcher Mike Verweij geen gekke gedachte.

Verweij vertelt in de podcast Kick-Off van De Telegraaf dat de Ajax-supporters echter geen fan zijn van de oefenmeester. “Dat is iets heel geks, want die naam valt heel slecht bij de supporters. Noem je Frank de Boer, dan hebben de supporters het beeld ‘afbraakvoetbal’. Dat komt natuurlijk ook door die laatste wedstrijd bij De Graafschap. Dat was een hele beroerde waar ze natuurlijk het kampioenschap verspeelden. Die wordt eigenlijk niet gepruimd door de fans.”

Dat vindt Verweij echter grotendeels onterecht. “De eerste fase onder Frank de Boer met daarin wedstrijden tegen Barcelona en Manchester City was wel heel sprankelend voetbal. Alleen op gegeven moment is er een wijziging in de staf gekomen en toen werd het van kwaad tot erger. Het voetbal was toen inderdaad uiteindelijk niet meer om aan te zien.”One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *