Voetbal4u.com

Ras-Ajacied over PSV-speler: ‘Heb ik helemaal fout gezien’

Analist Rafael van der Vaart heeft zijn mening aangepast over Luuk de Jong. Hij was nooit een groot fan van hem, maar moet nu toegeven dat hij een grote indruk op hem maakt.

De Jong was zaterdagavond goed voor een hattrick tegen PSV en klom daarmee de top tien Eredivisie-topscorers aller tijden binnen. “Ik ben vaak kritisch op hem geweest, maar op dit moment is hij de beste spits van Nederland”, stelt Van der Vaart zondagavond in Studio Voetbal. “In zijn ding is hij misschien wel de beste van allemaal. Die bal die hij inkopt: dat is kunst.”

Van der Vaart wijkt daarmee enorm af van zijn eerdere uitspraken over de aanvaller. “Ik heb vaker gezegd dat ik hem aan de bal heel matig vind, maar in zijn ding vind ik hem de allerbeste die er is. En het lijkt ook alsof hij steeds beter wordt in meevoetballen, dus misschien heb ik dat gewoon helemaal fout gezien”, geeft de oud-middenvelder eerlijk toe. “De Jong moet mee naar het EK, als pinchhitter.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *