Voetbal4u.com

‘Ajax pakt uit met komst van karakterspeler’

Ajax lijkt zich te gaan versterken met de Engelse routinier Jordan Henderson. Analist Johan Derksen is van mening dat de verdedigende middenvelder veel beter bij PSV zou passen.

“Henderson is een karakterspeler van Liverpool, die voorop in de strijd ging”, vertelt Derksen aan tafel bij Vandaag Inside. “Het is geen speler die de bal opeist en passes verstuurd, nee. Het is een ouderwetse Engelse voetballer. Die laat goede spelers beter functioneren, maar bij Ajax laat hij middelmaat niet beter presteren. Hij past daarom beter PSV.”

“Scoren doet hij niet, hij scoorde dertig keer in 360 wedstrijden voor Liverpool”, gaat de voormalig voetballer en oud-hoofdredacteur verder. “Daarnaast heb je nog het salaris. Met deze groep is toch geen eer te behalen”, aldus Derksen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *