Voetbal4u.com

Jordan Henderson maakt groot financieel offer

Jordan Henderson maakt een groot financieel offer om zijn transfer naar Ajax mogelijk te maken. Hier maakt het medium Voetbal International melding van.

In navolging van The Athletic-journalist David Ornstein meldt Voetbal International dat Ajax in hoofdlijnen een akkoord heeft bereikt met Henderson. Hoewel de laatste details nog moeten worden uitgewerkt, is de transfer een kwestie van tijd. Henderson gaat bij Ajax een contract voor anderhalf seizoen of twee en een half seizoen tekenen.

Om de overgang naar Ajax mogelijk te maken, moest Henderson nog wat zaken regelen met zijn club Al-Ettifaq. Dat is inmiddels gebeurd. Afgelopen zomer tekende de 81-voudig Engels International in Saudi-Arabië een contract ter waarde van naar verluidt vijftien miljoen euro. Dat contract wordt nu verscheurd.

Henderson verlaat Al-Ettifaq omdat hij moeilijk kan aarden in Saudi-Arabië en met het oog op het EK in beeld wil blijven bij de Engelse bondscoach Gareth Southgate.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *