Voetbal4u.com

PSV-uitblinker: ‘Nog te vroeg om iets over mijn toekomst te zeggen’

Sergino Dest weet nog niet of hij na de zomer nog voor PSV speelt. Dit heeft de huurling van FC Barcelona laten weten in een gesprek met Voetbal International. Hij kan definitief worden overgenomen door een koopoptie in het huurcontract.

“Ik denk dat zowel Barcelona, PSV als ik daarover iets te zeggen heeft”, aldus Dest. “Dat kan aan het eind van het seizoen worden besproken.” Dest gaat verder: “Iedere speler heeft zo zijn doelen en elke speler wil in de top spelen, dat geldt ook voor mij. Ik wil op termijn dan ook graag terug naar dat niveau waar ik vandaan kom. Maar zo’n seizoen zoals dit, daar moet ik ook gewoon van genieten. Dus ik heb mijn volledige focus bij PSV op dit moment. En aan het einde van het seizoen gaan we verder kijken.”

Voor de verdediger kan het nog alle kanten op. “Dan kan het inderdaad alle kanten op. Misschien blijf ik, misschien ga ik”, zo geeft hij aan. “Malik zit met PSV en Bayern in een zelfde soort situatie, maar gelukkig hoeven we daar nu nog niet uit te komen. Dat komt wel.”

Een terugkeer naar Barcelona lijkt wel uitgesloten. “Alleen als daar de situatie verandert. Xavi zit er nu nog. Dus op dit moment nee, dat wordt te lastig”, zegt hij daarover. “Eerst kampioen worden met PSV, dan zien we wel wat er daarna gebeurt.”

Meer op VI.nlLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *