Voetbal4u.com

‘Ik snap niet waarom Henderson voor Ajax kiest’

Analist Rene van der Gijp snapt niet dat Jordan Henderson de overstap naar Ajax maakt.  Dit liet hij gisteren weten in het programma ‘Vandaag Inside’.

De analist begint zijn verhaal door te vertellen dat hij heel veel transfers wel begrijpt: “Davy Klaassen en Daley Blind die teruggaan naar Ajax, dat begrijp ik. Tadic naar Ajax snap ik. Hier snap ik helemaal niks van. Die gaat spelen bij NEC, Almere City FC en RKC Waalwijk.”

De enige reden die René van der Gijp kan bedenken is dat Henderson zelf denkt dat het beste eraf is: “Als dat dan zo is, zien we dat binnen nu en een maand.” Ook tafelgenoot Johan Derksen vindt het een zinloze investering van de Amsterdammers: “Je zit met een dramatisch elftal en ze hebben niet één goede middenvelder en geen goede verdedigers. Ze hebben bij Ajax drie aardige aanvallers en dan loopt hij er tussen. Daar wordt Ajax niet beter van”, aldus Derksen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *