Voetbal4u.com

‘Flinke tegenvaller voor PSV en Joey Veerman’

PSV moet vrezen voor een langere absentie van Joey Veerman. De middenvelder raakte in het bekerduel tegen FC Twente geblesseerd en dreigt nu ook de wedstrijden tegen PSV-uit en misschien wel Ajax-uit te gaan missen.

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt op X: “Veerman moet bij PSV nog even toekijken. Hoe lang is nog niet bekend, zei Bosz gisteren al. Even rustig afwachten dus. Het kan zijn dat Ajax-uit nog haalbaar is, maar herstel is niet altijd precies te voorspellen. Morgen is hij er niet bij. Volgende week normaliter ook nog niet.”

Dat clubs vrijwel nooit melden hoe lang het precies gaat duren, is vooral omdat men vaak simpelweg niet weet hoe lang het precies gaat duren. “Dat heeft geen zin omdat je dat gewoon niet altijd precies kunt voorspellen. Hij is er even uit. Als je goed leest, zie je hoe lang. Sommige mensen menen dat ze recht hebben op het lezen van een exacte hersteltermijn en als die niet uitkomt, wordt de medische staf gekielhaald”, countert Elfrink.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *