Voetbal4u.com

‘Michiel Kramer geeft Ajax-fans veeg uit de pan’

Michiel Kramer en Ajax zijn geen goede vrienden van elkaar. En dat bleek ook na zondagmiddag weer eens het geval te zijn. Het viel de aanvoerder van RKC namelijk op dat de supporters van de Amsterdammers pas lawaai gingen maken bij een voorsprong voor hun team.

Zoals wel vaker scoorde Kramer tegen Ajax, maar het was niet genoeg voor een overwinning: in Amsterdam werd het 4-1. De goal van Kramer was gerust opmerkelijk te noemen. “Iedereen gleed een beetje door elkaar heen. Daarna vond ik het vrij stil hier, dus dat hebben we goed gedaan”, zegt de spits bij ESPN. “Maar uiteindelijk was het te weinig voor een resultaat.”

Vervolgens wordt Kramer gevraagd naar de fans van Ajax. “Hier worden ze pas lawaaierig als ze voorstaan, hè? Dat is ook met de staf zo: de staf wordt ook pas actief als ze voorstaan. Dat vind ik altijd een beetje opvallend. Aan de andere kant: misschien hoort dat een beetje bij de voetbalwereld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *