Voetbal4u.com

‘United-outcast kan kiezen uit Real, Barca en Atletico’

Mason Greenwood heeft zich met zijn goede spel bij Getafe in de belangstelling van de grote clubs uit Spanje. Real Madrid, Atletico Madrid en Barcelona zouden hem allen aan de selectie willen toevoegen.

De Engelse tabloid The Sun schrijft dat Greenwood aan zijn zaakwaarnemer heeft laten weten dat een overstap naar Barcelona een ‘droomtransfer’ voor hem zou betekenen. “Manchester United wil de speler verkopen, de manager (Erik ten Hag, red.) heeft geaccepteerd dat Greenwood niet gaat terugkeren”, citeert de krant een bron. Het financieel geplaagde Barcelona zou wel voor een uitdaging staan, maar over een constructie zou al worden nagedacht: “Die bevat waarschijnlijk een aantal bonussen, afhankelijk van het aantal wedstrijden dat hij speelt voor de club en mogelijk ook voor Engeland”, zegt dezelfde persoon.

Ondertussen zou het Barcelona menens zijn: “Er hebben al zes keer scouts voor hem op de tribune gezeten dit seizoen en de rapporten zijn overweldigend posititief. De club gelooft dat hij een speler is die kan helpen een hoger niveau te bereiken, zowel in de binnenlandse competitie als in Europa.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *