Voetbal4u.com

‘Zonder deze drie Ajacieden hebben we een dramatisch elftal’

Analist Rafael van der Vaart ziet in Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Steven Berghuis de drie dragende spelers van Ajax. Als deze drie niet in vorm zijn spreekt de voormalig topvoetballer van een ‘dramatisch’ elftal.

Toen Berghuis afgelopen zondag stelde dat hij en Steven Bergwijn tot de beste spelers van de Eredivisie hoorden, hield dat de gemoederen flink bezig. Rafael van der Vaart hoorde de uitspraken van Berghuis en was het met hem eens. De analist noemde ook Brobbey in hetzelfde rijtje bij Rondo. “Ik heb dat al vaker gezegd, maar als Berghuis, Bergwijn en Brobbey niet in vorm zijn, dan hebben we echt een dramatisch elftal”, oordeelde Van der Vaart.

“Dan moet je ook naar die jongens kijken, dat moet Berghuis ook willen. De besten krijgen vaak de schuld”, gaat Van der Vaart verder. “Ik vind Berghuis ook gewoon extreem goed, in alles. Maar zeker als Henderson erbij komt en het nog beter gaat, dan moet hij vaker scoren. Ze (Berghuis, Brobbey, Bergwijn, red.) werken zich wel het schompes, daar begint het mee.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *