Voetbal4u.com

Arne Slot: ‘Snap de frustratie van PSV helemaal’

Arne Slot kan zich vinden in de frustratie van PSV. De Eindhovenaren verloren gisteren in de beker met 1-0 van de Rotterdammers. Ook Slot zag namelijk dat Mats Wieffer een overtreding maakte op Noa Lang en dat PSV dus een penalty had moeten krijgen. “Ik snap de frustratie van PSV volledig.”

“Ze vinden het altijd vervelend dat ik over scheidsrechters begin. Ik wil nu ook best toegeven dat het een penalty was”, zei de Feyenoord-trainer na de 1-0 overwinning tegen ESPN. “Deze keer hadden we geluk, maar we hebben ook vaak pech gehad.

Zo hadden wij uit bij FC Twente en thuis tegen Fortuna Sittard een strafschop moeten hebben. Het is frustrerend om daar dan niet over te mogen praten. Ik zou dan te veel zeuren over de arbitrage. En nu zie je dat anderen ook recht van zeuren hebben. Ik snap Bosz volledig. Dit was een penalty, net zoals het in Enschede ook een strafschop was.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *