Voetbal4u.com

‘Feyenoord krijgt concurrentie van Galatasaray’

In de strijd om de 23-jarige Franse rechtsback Lorenz Assignon heeft Feyenoord concurrentie gekregen van het Turkse Galatasaray. Hier maakt het Franse medium L’Equipe melding van.

Het is bekend dat Feyenoord meerdere rechtsbacks bekijkt. Assignon is een van de namen die op de lijst prijkt. Galatasaray dreigt Sacha Boey kwijt te raken aan Bayern München, waardoor de Turkse club de markt op gaat voor een opvolger. Het Franse medium benadrukt dat Rennes nog geen enkel bod heeft ontvangen voor Assignon. Wel zou Feyenoord een aanbieding voorbereiden.

Assignon komt uit de opleiding van Rennes en speelde dit seizoen tot dusver veertien Ligue 1-wedstrijden. Als Feyenoord doorpakt, wordt hij in Rotterdam-Zuid de concurrent van Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *