Voetbal4u.com

‘Feyenoord richt pijlen op komst van Lorenz Assignon’

Feyenoord heeft een nieuwe versterking op het oog. Het gaat om de 23-jarige rechtsback Lorenz Assignon, die in Frankrijk speelt voor Stade Rennes.

Hij ligt nog tot medio 2027 vast bij Stade Rennes, maar door zijn situatie bij de club ziet Feyenoord kans om toe te slaan. L’Equipe weet te melden dat de kans bestaat dat Assignon mogelijk deze week nog vertrekt bij de club uit de Ligue 1.

De reden achter de onvrede is het feit dat Assignon in eerste instantie werd gezien als de gedoodverfde opvolger van Hamari Traoré, die in de zomer naar Real Sociedad vertrok. Trainer Bruno Genesio gaf de back de kans, maar sinds Julien Stéphan het van Genesio overnam is de speeltijd van Assignon geslonken. Middenvelder Benjamin Bourigead krijgt zelfs regelmatig de voorkeur als back.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *