Voetbal4u.com

‘Als ik een club zou moeten noemen, zou dat Feyenoord zijn’

Vanmiddag staat de kraker tussen Feyenoord en FC Twente op het programma in de Nederlandse Eredivisie. Voormalig voetballer Orlando Engelaar speelde in de jeugd van Feyenoord, maar werd uiteindelijk een sterkhouder bij ‘De Tukkers’.

“Ik heb daar hele mooie jaren gehad”, doelt hij in De Telegraaf op de tijd in de Grolsch Veste. “Het was wel moeilijk om de club later zo de afgrond in te zien donderen en ik ben enorm blij dat ze terug zijn en weer staan waar ze horen.”

“FC Twente heeft een heel positieve manier van voetballen. Ik ben heel benieuwd wat ze zondag tegen Feyenoord kunnen doen. Het is wel een wedstrijd waar ik naar uitkijk”, vervolgt Engelaar, die toch meer gevoel heeft bij de tegenstander van dit weekend.

“Als ik een club zou moeten noemen, zou dat Feyenoord zijn, omdat ik daar mijn hele jeugd heb gespeeld en er ben opgegroeid, hoewel ik daar nooit een officiële wedstrijd in het eerste heb gespeeld. In totaal was ik bij Feyenoord vijftien jaar en bij FC Twente bijvoorbeeld maar drie jaar”, aldus de oud-voetballer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *