Voetbal4u.com

’23-jarige speler wil dolgraag overstap maken naar Feyenoord’

Feyenoord heeft interesse in de 23-jarige rechtsback Lorenz Assignon. En de speler van het Franse Stade Rennes zou zelf ook graag de overstap willen maken naar ‘De Kuip’. Hier maakt het Rotterdamse fanmedium 1908 melding van.

Hij heeft zelf zijn zinnen gezet op een transfer naar Feyenoord en wacht tot de Rotterdammers voor hem doorpakken. Voor Stade Rennes is een vertrek van de 23-jarige rechtsback bespreekbaar en dus staan alle seinen op groen. De Fransen wachten nu alleen nog op een concreet bod vanuit Feyenoord, dat ook nog een oogje heeft op Mbabu van Fulham.

Assignon is zijn basisplaats kwijt bij Stade Rennes, nadat Julien Stéphan het stokje overnam van de vertrokken hoofdtrainer Bruno Génésio. Naar verluidt zet Feyenoord de zinnen deze winter op een huurdeal, al is het nog niet bekend of de Rotterdammers vol voor Mbabu of Assignon gaan. Dennis Te Kloese heeft nog tot donderdagavond 23.59 uur om een deal te sluiten, dan sluit de transferwindow.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *