Voetbal4u.com

‘Ik denk dat Ajax zo’n type wel goed kan gebruiken’

Voormalig voetballer Ruud Krol denkt dat Ajax er goed aan heeft gedaan om zich deze winter te versterken met de Engelse routinier Jordan Henderson.

“Ik denk dat Ajax zo’n type als Henderson wel goed kan gebruiken, want in de defensieve organisatie staat het nog steeds helemaal niet goed”, vertelt Krol in De Telegraaf. “Ze geven nog altijd zoveel weg. Zo’n ervaren speler kan er een bijdrage aan leveren om dat te verbeteren, maar dat zal ook hem niet één-twee-drie lukken. Dat heeft ook even tijd nodig.”

Krol speelde zelf bij Ajax nog samen met de populaire Engelsman Ray Clarke. “Dat was een goede spits. Ray kwam van Sparta en volgde bij ons Ruud Geels op. Het was een wat andere spits dan Geels, maar hij legde er een hoop in (38 goals in één seizoen, red.). Hij was een heel belangrijke speler voor ons en dat jaar met hem in de spits werden we kampioen. Hij is maar één jaar gebleven en toen ging hij alweer naar Club Brugge”, aldus de oud-voetballer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *